Miksi Laura?

”Laura on tehnyt valtavasti töitä koulutuksen, hyvinvoinnin, osallisuuden sekä tutkittuun tietoon perustuvan päätöksenteon eteen. Hänen yhteistyötaitojaan ja hyviä neuvottelutaitojaan on kehuttu yli puoluerajojen.”

Maria Ohisalo, Vihreiden puheenjohtaja, ympäristö- ja ilmastoministeri

”Laura on avoin ja helposti lähestyttävä poliitikko,  joka haluaa aidosti kuunnella ihmisiä ja saada heidän äänensä kuuluviin. Laura on kaupunginvaltuutettuna ja sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajana tehnyt intohimoisesti töitä hyvinvoinnin, ennaltaehkäisevän työn ja tietoon perustuvan päätöksenteon puolesta.”

Emma Kari, kansanedustaja

”Laura on juuri sitä, mitä eduskunta tarvitsee -ihmisen joka ymmärtää ja joka ei anna periksi.” 

Fatim Diarra, Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja

 

”Olen tuntenut Lauran jo lapsesta saakka, ja nähnyt hänen koko opiskelu- ja työuransa. Oli kyse sitten omista opinnoista, koulutus- ja tutkimuspolitiikasta, ympäristöasioista tai Suomen kansainvälisestä kilpailukyvystä eri sektoreilla, on Lauran keskeinen vahvuus hänen peloton intohimonsa, jolla hän perehtyy uusiin monimuuttujaisiin haasteisiin ja asiasisältöihin. Lauralla on takanaan pitkä työura koulutuksen, kasvatuksen ja valmennuksen parissa, ja Laura jos kuka ymmärtää jatkuvan oppimisen ja uusiutumisen merkityksen niin yksilötasolla kuin myös hyvinvointivaltion ylläpitämisessä. Hyvinvointivaltiomme rahoitetaan verotuloin, ja globaalissa kilpailussa Suomen kaltainen pieni valtio voi pärjätä vain olemalla huippuosaava, innovatiivinen ja ketterä. Siksi Lauran vaaliteemakseen valitsemat asiat – korkeatasoinen kasvatus, koulutus ja tutkimus – ovat aivan keskiössä Suomen tulevaisuutta määriteltäessä.”

Justus Reunanen, mikrobiologian dosentti, FT

Laura perehtyy asioihin pieteetillä. Hän on monipuolinen ja luovasti ajatteleva ammattilainen. Laura tekee intohimoisesti sen, mihin ryhtyy! Tässä maailman ajassa Lauralla on kokonaisuuksien hahmottamisen kykyä ja ennen kaikkea uskoa ja luottamusta tulevaisuuteen. Hänen tapansa nostaa lasten ja nuorten sekä heikommassa asemassa olevien ihmisten asiat keskiöön koskettaa. Näen Laurassa ihmisen, joka haluaa aidosti ja oikeasti vaikuttaa tulevaisuuteen, siihen, minkälaisessa maailmassa seuraavat sukupolvet tulevat tätä yhteiskuntaa rakentamaan. 

Hanna Rantala, luokanopettaja, perheohjaaja, nepsy-valmentaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, Järvenpää

”Olen oppinut tuntemaan Lauran ratkaisukeskeisessä Coach-työskentelyssä. Hän on osaa hyvin opetus-ja sosiaalikentän. Uskon, että hän on kansanedustajana oikeassa paikassa, kun tehdään parannuksia koulujen ja sosiaalityön tilanteeseen.”

Timo Lounio Psykoterapeutti, työnohjaaja

”Laura on poliitikkona rehellinen ja peräänantamaton. Hän ei päästä itseään vähällä, vaan ottaa selvää ja työskentelee lakkaamatta sen eteen, että YHDENVERTAISUUS ja oikeus hyvään elämään toteutuisivat suomalaisessa yhteiskunnassa. Olen niin ylpeä ja iloinen, että Laura on ehdolla.”

Eeva Anundi, kasvatus- ja opetuslautakunnan jäsen

 

Laura on asiantunteva alue- ja kuntapäättäjä, joka edistää asioita jämäkästi ja taitavalla yhteistyöllä. Kykynsä poliittisella kentällä toimimiseen Laura on osoittanut jo useissa vastuullisissa kunnallisissa luottamustoimissa sekä aluevaltuustoryhmän puheenjohtajana.”

Liisa Hyttinen, kunnanvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen

”Laura on intohimoinen, aikaansaava, asioihin syvällisesti perehtyvä ja muutokseen uskova.”

Suvi Kumlin, Lauran lapsuudenystävä

”Laura on koulutuksen ja kasvatuksen todellinen asiantuntija. Rakentava yhteistyökumppani.”

Leena Lehtimäki, FM, KM

”Laura on yhteistyökykyinen, ratkaisukeskeinen, tiedonjanoinen, rohkea ja monesta kiinnostunut sivistynyt ihminen. Ja eduskuntavaaliääneni saaja.”

Mirkka Pukkala, luokanopettaja, Lauran työkaveri

”Laura on sinnikäs, tehokas ja perehtynyt perusteellisesti asioihin, joita on luvannut eduskunnassa ajaa.”

Tuula Tulikorpi, Lauran kummitäti

”Sosiaali- ja terveyslautakunnan johtaminen edellyttää paneutumista, laaja-alaisuutta ja ennakointikykyä. Nämä ovat Lauran vahvuuksia hyvän neuvottelutaidon ja ihmisten kohtaamisen lisäksi.

 Laura saa ääneni, sillä:

  1. Laura saa aikaan! Tämän olen huomannut jo ensimmäisen puolen vuoden aikana Lauran ollessa sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja.
  2. Laura perustaa linjansa Keravan strategiaan!  Yksityiskohdilla kikkailun sijaan hän toimii suurien linjojen pohjalta. Ja pienemmät asiat hän sovittaa kokonaiskuvaan.
  3. Jatkuvuus! On luonnollista ja turvallista, että Keravan sote-lautakunnan pj. jatkaa aluevaltuustossa ja on siellä turvaamassa paikallista hyvinvointia.

Eero Forstén, sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen

 

”Minulla on ollut ilo ja kunnia työskennellä Lauran kanssa ratkaisukeskeisen työhyvinvoinnin äärellä. Laura on innovatiivinen ja luova kollega, joka kohtaa jokaisen ihmisen kunnioittavasti ja osaa kuunnella ja kuulla, myös rivien välistä. Hän uskoo vahvasti, että ongelmiin löytyy aina ratkaisu ja pyrkii positiivisuuden kautta vahvistamaan pystyvyyden tunnetta ympärillään oleville. Kaiken tämän takana vaikuttaa Lauran vankka osaaminen ja kokemus koulutuksen, kasvatuksen ja valmennuksen parissa. Tuleva hyvinvointialueemme tarvitsee Lauran kaltaisen valtuutetun.”

Riikka Heinzmann, musiikin lehtori, konsultoiva opettaja, ratkaisukeskeinen työnohjaaja, Vantaa

 

”Laura on energinen, taitava ja asioihin huolellisesti perehtyvä ehdokas, jolle erityisesti lasten ja nuorten asiat ovat lähellä sydäntä. Lauran asiantuntemusta toimivasta oppilashuollosta tarvitaan. Lauralla on tuoreita ideoita ja hänen asiantuntemuksensa Keravan sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajana tarjoaa myös meille vantaalaisille uusia, raikkaita näkökulmia.”

Katja Rihu-Lehtinen, äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori, lukion luottamusmies, Vantaa